fredag, april 28, 2006

Konfirmation

Jah, imorgon är det dags, imorgon blir vi konfirmerade.

14.00 kommer vi gå in i kyrkan i vita kåpor med Jessica som korsbärare. Vet inte riktigt hur det kommer bli, men kanske blir vi sist med vår redovisning. Vi ska spela & sjunga Imagine av John Lennon, inte Beatles Magnus, John Lennon.
Vi ska vara sen efteråt i nån liten stuga, shit, de har noll smak de som har inrett den.. 8-) jaadu, hela min släkt kommer typ :D haha, massor med folk, och alla är där pga mig.. Det är ju faktiskt en aning läskigt, jag menar när man fyller år kommer några och man hurrar, men nu kommer ALLA :D :| hjälp !

Wow, första gången han klagade på mig, "ursäkta, men fan dig för den kommentaren" oj oj oj! God natt!

torsdag, april 27, 2006

Hm?

Ursäkta mig men, varför råkar jag alltid utför alla deprimerade killar? Ok, 2 stycken. Men, wtf!
Orkar inte skriva nånting mer idag. God natt <3

söndag, april 23, 2006

Tjeckien

Konsert utanför IKEA i Tjeckien
Blinka lilla stjärna- konsert på flaskor!
Grottorna i Moravsky Kras
Konsert på köpcentret Galleri Vankovka
Konsert i Letovice "- för första gången på 3 år är jag halvnöjd."
Besök hos Borgmästaren i Letovice
Konsert i Brno // fotograferat av Klas
Hela tjocka släkten

Totta/ Jessica <3
-> Här är dom juh!
Sofia <3
Jessica, Andreas & Jag
Gustaf, Lukas, Jakob & Mattias
Magnus & Gustaf
Åh, Rickard & John
Jakob spelar : )
P
I Prag
Flätan är gjord av Felicia
Andreas.
Folksamling
Felicia & Andreas
Anna & Rebecka
Karlsbron, arrangerat av mig & Totte
// Fotograferat av Totte

torsdag, april 20, 2006

bilder från Tjeckien

Katedralen i Prag
Skyltarna ÄR finare i Prag, absolut!
Andreas & Totte
Jessica & Totte diggar musik!
Tänk om Göteborg kunde prydas av rosa spårvagnar?!
Tunnelbanan.
Tottes saxofon : )

onsdag, april 19, 2006

något halvseriöst X

Jag tvättar min clöhs tröja!
Jag & min Svensson i det fina hotellrummet i Brno
bilden är halv pga att den inte hann skickas klart!



Jag ska försöka lägga upp fler hela bilder, så snart som möjligt. Inte nu på tisdag men nästa ska vi ha Tjeckien kväll o titta på massa kort, så jag kanske skaffar mig lite då.. Men, suck.
Det är inte lätt.. Det är svårt, det är rent ut sagt jobbigt. Men, han (säger inet vem, 8-) ) gjorde mig glad när han ringde! tack, jag lovar det behövdes :)

så kan det gå.

måndag, april 17, 2006


Att lyssna på We're in this together now gör inte livet lättare. Att du inte svarar, att du kommer sudda ut allt svider. Man kan inte leva såhär, jag vet att det var dumt. Att vi båda var dumma, men det gick inte. Om du hade sagt något, hade du försvarat dig, sagt något, bara SAGT något hade räddat oss. Men, du gjorde inet det, du hoppades på att jag är tankeläsare. Jag är inte det, jag vill höra vad du tycker om min nya tröja, jag vill veta vad du känner för mig, men du tog förgivet att jag förstod det.

söndag, april 16, 2006

(jag har läst)

Tack så jätte mkt textil & sånt, jag läste vad ni har skrivit! resan blev jätte lyckad, det enda jobbiga var väl bussresan, speciellt hem, men det är det possitiva man ska titta på :) ha det fint, kraaam (hur går det med bebisen?)

Minne


Okej, vi har gjort massa saker, vet inte om jag orkar skriva allt. Men, iaf resan börjar på shell vid ullevi, vi tar bussen kl 17 (har jag för mig) första stoppet blev vid Halmstad där jag och min medtagna macka. Resan fortsätter mot Trelleborg där vi ska ta färja till Sassnitz, tyvärr gick färjan 1 h senare för den väntade på ett tåg. Urk, det vard en värsta färjan jag har varit med om, tror tyskar verkligen att rök förvinner bara för att man sätter upp en "rökning förbjuden" skylt? tydligen. Iaf. vid 3 tiden hoppar vi på bussen igen och vi åker vidare. tyvärr är jag sämst på att somna på bussar, så gissa hur det gick?! 30 min sömn.

Väl framme i Prag efter någa pauser går vi in på ett sliskigt hotell i opatov, vi lämnar våra saker och går och äter mat, senare åker vi ner på stan. Dagen efter guidad tur i prag. Den staden är nog en av mina favoriter, så färgglad, och så vacker! Dagen där på åker vi till nån skola och går en rundvandring, där vi bla får sätta ut England & London på en karta! Vi spelar för 9:orna och äter i deras bamba. Maten var speciell men de uppskattade nog musiken :) Vi fortsätter mot Brno, en stad som är i storlek mellan Göteborg & Malmö. När vi stannar utanför hotellet ser vi massa männsikor utklädda (sminkade och de bar gamla vackra kläder), vi undrar såklart vad som händer. Senare får vi veta att de spelar in en Tv-serie, vilken Marie tittar på! I Brno åker man spårvagn hit & dit, vi har shoppat, spelat på IKEA, kollat i grottor och massa mer. Detta är ett minne för livet! TACK !



borta bra men hemma bäst

NU ÄR VI HEMMA!!!!!!!!
kom fram ca 17 idag till ullevi typ.. Orkar inte skriva ALLTING nu, men resan har varit jätte bra. (lite tråkiga saker också iofs..) Men, det har varit hääärligt!! Åh, detta är en sak man aldrig kommer glömma!

torsdag, april 06, 2006

SNAAAART

ÅH HERREGUD!!!! Snart gäller det, jag är riktigt nervös. Gud, hur ska jag klara mig utan mamma, pappa? Och, Johanna jag kommer sakna dig. Men, egentligen kanske man inte ska oroa sig i förväg.. jag har ju mina underbara (L) MEN; problemet är
  1. alla kläder får inte plats
  2. jag får inget påskägg av mamma
JAG KOMMER GRÅÅÅTA!
urk.. men, Gustaf, Åh han skämmer verkligen bort mig.. :) tihi, som ni skulle säga " du är väl van"?!

Om jag kan uppdaterar jag här :D // PAULINA

tisdag, april 04, 2006

Snart gäller det.

Okej, 3 prov avklarade, 1 kvar. de har faktiskt gått bra, MVG-frågan på religonsprovet blev ju faktiskt ganska mysko, men.. Krtisendomen är antagligen en bluff, synd att jag skrev religonen, WTF, den blev kul iaf ;) Jah, sen var det ju nu då, Optiken = läran om ljuset. Kännde stor press på mig eftersom pappa jobbar med det, men det gick nog bra! Sen har vi ju självklart SVENSKA GRAMMATIK imorgon.. Suck, men det ska nog också gå bra :D Men, jaa. imorgon gäller det att börja tänka på vad jag ska ha med mig, för ni minns väl, PÅSK I TJECKIEN! Åh, herregud, det kommer bli jäkligt roligt, hoppas jag XD åhh, men jag får inget påskägg, bläääää. :'( men, kanske hittar jag ett par solglasögon istället! Men, dte är ju typ översvämmning nånstanns i Tjeckien så, kanske behöver man prickiga gummistövlar :D?!
Åh, btw, JEHOVAS VITTNET VAR HÄR IGÅR!!!!!!!! HAHAHHAHAHHA,
helt seriöst, min pappa gav dem bok tips "jag vet en bra bokserie, de vänder på allting i den" :p sen sa hon (jehovas vittne) " Nu gör jag något du kanske kommer bli sur för" Hon tog upp en gul bok, på denna stod vad bibeln lär. " Det är helt frivilligt om du vill läsa den, om du villd et kan du få den" "nej, tack" "då slipper du det" HAHHAHA, ÅH! SVENKUL :D