torsdag, juni 22, 2006

NY FRISYR


JAG HAR KLIPPT MIG :D

tyvärr, det är inte lätt att ta kort på det, men jag är faktiskt nöjd :)
Jag var ju nervös innan för frisören, men hon var snäll och lyssnade, och det blev jätte bra :D jag hade ju tänkt att spara luggen, men nu är den RAK, RAK, EN RAK LUGG :D
Längden är kvar, men det är kort kort :D haha, det är kul med nya frisyrer! Älskar det :D

Åker till Pan imorgon, vid 12, kommer dit 12.51, hon möter mig. Sen går vi hem till henne och kalasar :) Hoppas vi ska bada :D <3 Iaf, jag åker från henne på söndag direkt till rörö, det kommer ta 5 timmar. SNARK, måste ladda ipoden ! :D Och hoppas fredric sms:ar eller ngt :)) Så, jag överlever !

onsdag, juni 21, 2006

Hubba?



Okej, jag sitter vid datorn, NÄHÄ XD Johanna ligger i sängen och säger hela sin inköpslista för england, däribland ingår ansiktsvatten, skrivhäfte, shampoo, rakblad.
Oj oj, hm, undrar om johanna har blivit poppare XD
Nää, det är inget fel på poppare :) de är sööta, och det är INTE alla som skär sig eller hur !?

Jo, okej. läste i tidningen idag, någon tjej tycker att bloggar är meningslösa, men okej, kanske borde skriva mer om vad jag tycker om samhället?! Men, tyvärr, jag tycker vårt samhälle nuförtiden är skit kasst, och alla jävla ideal är hemska! Men, jag orkar faktiskt inte skriva omdet nu, eller ja. Men, okej, om vi säger så här.

Jag är feminist, jag är FÖR jämnställdhet, jag tycker att våra utsläpp världen över har gått för långt, kärnkraftverk bara förstör för våra barn, osv.

På min marimekko väska sitter ett - utrota hungern märke - så ligger det till.

(och som ni förstår, ÄLSKAR jag mina vänner, och jag är kär i min fredric <3 )

Fan, måste gå på toa!

mm,

på stan med mamma idag, inhandlat present till pappa! sprang såklart in på H&M, de blev lite saker, får antagligen de i födelsedagspresent.. gillar att fylla år :D

Imorgon klipper jag mig, är lite nervös för hur dte blir men, som sagt det är ju inte SÅ många som kommer se mig i sommar XD
PÅ fredag åker jag till Pan och festar, på hennes pappas party ;D stannar där några dagar, sen direkt till Rörö.. hoppas maria kan komma! :)

men, kommer inte hinna träffa fredric, urkiburki, för.. jag vill! men han ska ju också bort, det brukar ju bli så på sommaren, tyvärr..

Och va, fan.. nej jag tror inte det är bättre sent än aldrig, det spelar ingen roll nu. Jag bryr mig inte längre, ledsen.. (?!)

fredric <3

måndag, juni 19, 2006

em rof eno ylno eht era uoy

Hannes: jag lovar att ni kommer bli tillsammans nån gång.. ni passar ihop..
Visst hade han rätt.

Bio idag, visst visst, stämnigen men.. jag hade kunnat ta bort armstöden för att sitta närmre dig. och, inte en chans att jag kommer klara mig HELA sommaren utan dig, suck, du kommer behöva åka fram & tillbaka med din båt. annars kommer inte jag klara mig.

Ja, jag är kär i dig min fredric flygplan <3

fredag, juni 16, 2006

Johanna <3

Urki burki, det är inte långt kvar nu :| SHIT, hur fan ska jag klara mig här hemma utan henne????????! Om hon nu ska åka iaf, så får hon äta massa godis, men det kommer hon inte göra :@ oj oj, då får hon shoppa åt mig istället *tummen upp* :D:D

Nu säger hon att jag ska hitta på ngt roligt under tiden, annars kommer jag inte stå ut med hennes tjat XD haha, jodå, det ska nog gå (förhoppningsvis *-) ) :p haha, oj oj

Intresseklubben antecknar --> men, liksom vi har ätit popkorn och tittat på LJUG FÖR MIG, !

-- kent / Nålens öga

torsdag, juni 15, 2006

SOMMAR<3

Sommarlovet börjar lite tidigare med klassens dag, hemma hos Johan :)



Men, samtidigt, det var ju inte lov då. Så, skolavslutningen pågår i kyrkan, där jag sitter i mormors gamla klänning :) (Evelina tyckte jag såg ut som en prinsessa, och det tar man ju som en komplimang!)
Ja, vi går ut till en SMOCKAD plats, snabbt försvinner alla, och kvar blir som vanligt jag och johanna kvar (+Evelina) vi surar över att alla gick, ingen ville äta glass med oss. Vi går hem, men på vägen, till min STORA förtjusning, ser jag en BUBBLA, gissa om jag tog kort :D Det gjorde jag.

Vi går hem, jag chattar med Fredric, medans evelina typ ja, nånting. Jag håller på att byta kläder. Jessica ringer och vi ska fika i Haga.
13.30 ska vi ses vid Haga kyrkan, vi ses på spårvagnen istället. Så, ja.. fika dags.
Vi hittar efter en stund ett café med STORA cocosbollar, 23 :- dyrt? hm, asså. alla köpte dem men ingen åt upp hela, gör inte om det!!

Iaf, jag köper ett par örhängen för mitt presentkort på en mysk-affär, och jorunn & jessica flip-flopps ;D Fika tiden slutar med shopping till Jorunn. Vi ska hem och laga mat 18.30..

Vi kommer för sent, (ovanligt, liksom XD, ja. faktiskt) men, det är omöjligt att hitta dit, iaf. vi lagar mat, tacos, tittar i skolkataloger, går ut, hittar en kundvagn, och leker (Y)

Och, jag blir sur. Varför ska alla kommentera varandra hela tiden? Liksom, skit i andra!?

Iaf, idag. åkte jag till Fredric <3 Asså, gud att hitta dit var ju inte dte lättaste XD haha, jag höll på att missa hållplatsen :p jaja, så kan det gå.
Han och jag går huse-syn, äter mat, går till Gunnebo och myser :)

"Love is in the air"

söndag, juni 11, 2006

you're stuck



Beatle Mania <3 Den, var jätte bra! :D
Och jag har köpt skor, blåa med ett guldigt ankare. Men, jag.. jag tror det är försent, jag är redan fast, eller nej. Men, jag ska inte säga nånting, jag ska vara tyst, jag ska inte säga någotm ska bara skicka ett sms..

tisdag, juni 06, 2006

Nostalgi + Sushi


Okej, Igår, som att ta en tidsmaskin, men att ändå vara i nutiden, en nostalgivind strök förbi när ni var här. Josephine & Cecilia, tänk, vi sågs igen. Jag kan vänta lika länge igen, jag lovar, bara ni inte glömmer mig.


Och Idag, gud va duktig jag har varit, jag & pappa har kollat på båt museét i hamnen, tvättat bilen och ätit sushi! Asså, sushin var hm, i början god, men sen blev det liksom för mkt.. men, miso soppan var jätte god *tummen upp*

Stackars Fredric imorgon, men han ska få en lycka-till kram :)



I wanna love you but I don't know if I can