onsdag, juli 26, 2006

Bara i sekunder

Jag orkar inte skriva vad vi gjorde i Norrland, tyvärr! Men, det är ju ingen som läser här iaf.

Idag har jag, Johanna & Linn varit på stan. Jag köpte ett par till cheap monday, blåa, till min egen födelsedag. Ja, så är det nuförtiden. När vi kom hem ringde jag fredric och frågade om han ska åka imorgon, det TRODDE han inte XD Sen åkte vi o badade, åkte hem till Linn, åt där, cycklade till Liseberg och såg Carl-Einar. Han är ball!


Var med Fredric i söndags, han är så himnla underbar :)

Det bästa med allt, FAKTISKT, är att JAG FYLLER ÅR PÅ FREDAG!!!! TJOHOOOOOOO! :D:D
Jag saknar min F, och.. han ska bort på lördag, och kommer inte förrän den 8: de.. :'(

tisdag, juli 18, 2006

Tillbaks

Är för trött för att skriva. Men, har hört lite av Johanna, när jag kom hem nu, tittade jag igenom brevhögen och där låg ett kort. Till mig. Vad glad jag blev, men jag är avundsjuk. Jag vill också åka så, hon har antagligen massa nya kompisar, och är grym på engelska.. Nu när vår lärare lämmnar oss.

Jaja, berättar mer imorgon vad vi har hittat på, btw, en LEDTRÅD: Jag har köpt en pin- "Jag har varit NERE i falukoppargruva"

lördag, juli 08, 2006

Hemma

Hemma igen, och det känns.. tomt.
Mamma är här, pappa också. Men, Johanna är det inte, och vi bara åkte bort från alla.. från rörö, från ewa, tommy, simon,sofia,fredrik och katrin. På sommaren SKA man vara där, iaf denna tiden. Det känns konstigt, faktiskt. Jag saknar redan alla. Simon, suck, glömmde ta autografen IGEN, fan männskiskan kommer bli berömd och glömma oss^^ Så, man får passa på att gå på liseberg och vinna gossedjur :)

Mm, det är inte lätt på sommaren..

söndag, juli 02, 2006

JAG ÄR KÄR

Okej, jag skojjar inte, kan inte vara utan honom :/ men, det ska gå :) Vi gick LÅNG promenad till delsjön, ja herregud XD haha, jag fick skoskav och det gjorde/gör JÄTTE ont :'( så, jag fick gå barfota hur jäkla länge som helst. Oj oj, vad gör man inte för att hitta en egen liten sten i vattnet?!

Imorgon:
06 pappa åker
07 Johanna & Fredric åker
10 Jag ska gå upp :O, jag ringer om mitt armband, sen jessica osv..
11 (?) åker ner om de har öppet med jessica,åker hem och packar
- någon gång på eftermiddagen åker jag till nils ericsson. Jag är på Rörö 1 vecka.

Ha det så bra, för.. denna gången kanske världen förstår

lördag, juli 01, 2006

Rörö


Hemma och vänder.

1 vecka på Rörö, maria kom ut, ÄNTLIGEN! Bhöver jag säga mer? haha, ja, jag har saknat henne, har inet setts på evigheter, vi hade inte mkt att göra där, det regnade osv.. Vi pratade hela dagarna XD

Med jessica verkar (enligt mig) det vara lite snurrigt, stackarn :p TIHI <3 Jag tror hon överlever, men hur jag ska förstå allt är ett under :D Och, Fredric han är på ROBBIE WILLIAMS XD Okej, han är inte sååå dålig, men han är inte BRA! Och han är där,
.. Han ska bli poppare :D Haha, min söta fredric, jag tror vi kan ses imorgon, jag ska ringa dig i natt :)

Och HUBBA BUBBa, mamma åker, pappa seglar, johanna sticker och jag ska till RÖRÖ. (oväntat?, nepp. inte det minsta!)