lördag, september 30, 2006

->

SHOPPAT :D WOOOHO, älskar det! Blev hur mkt pengar som helst, och nu är mamma fattig :p haha. Det blev 1 par vagabond, 2 stickade tröjor, ett skärp, en mössa, ett par hängsle shorts, strumpbyxor och en blus. TJOHO! Så jäkla härligt! När vi står i världens längsta kö till kassan, är klockan 15.30, vi skulle åka vid 15.30. Nu var det stressigt. Hem och äta fil o flingor, byta kläder, åka till folkteatern. Vi såg premiären på sockersyndromet. Den var hemsk, och tragisk. Handlade om en tjej som hade anorexia, träffar konstiga typer på nätet osv. Sitter just nu och pratar med Kusinen och Magnus. Vet inte vad jag ska göra, den där någon, har tagit över min hjärna, och allt det andra är borta. Fan. Vad ska jag göra?

onsdag, september 27, 2006

HJÄLP

Jag gör fel jämt. Hela tiden, jag vet om det. Men jag kan inte hjälpa det. Och jag undrar om han bryr sig?! Ja, om han visste hur jag är.. men, jag vet inte om jag ska säga. Shit. Det är inet snällt mot någon, och.. jag mår inte bra av det heller. FAN OCKSÅ. suck. Och imorgon ska vi besöka gymnasium. Jag ska till Schillerska, bild & form. Jag tror inte jag har någon chans där, men det är kul. Och jag vill.


" Du kommer aldrig behöva se mig ligga död på vägen"

skolan

Skolan, usch. Har avklarat ett prov i hjärna, nerver. Och en historia lektion, med vikarie. Hon var ball, mitt nya alias hos henne, Håkan fan :D
Provet, ja, PC, man kan inte säga mer, men det va väl helt OK, faktiskt. Det är nu tänkt att vi ska jobba med eng/sv, men detta räknas väl? :P XD Önskar jag hade bilder på klassen. men, suck det är ju en PC :D haha. funderar på om jag ska titta på best of blocket. Hade även hoppats på att macc var inne, min nya internet vän :D hoho, jag undrar just om våran lärare bryr sig om vad vi gör. Antagligen inte :p

hjälp, vill verkligen vara med F snart, han ska på lan i helgen, men vi kanske hinner en stund på fredag. Vill åka till Rikard i Kungsbacka också, men suck, han är inte hemma då. Han ska på laserdome med magnus. Åh, det är dags för stan snart, och presenter.


- Ta mig till kärlek . Ta mig till fredric.

söndag, september 24, 2006

HÅKAN. H 22 sep.

HÅKAN HELLSTRÖM, LISEBERG, 22 SEPTEMBER 2006

Var där med johanna och magnus :D hihi, trodde det skulle vara hur mkt folk som helst klockan 17, men inte det. Jag köpte en blomma, Johanna glass och jag och magnus åkte karusellen :D haha, Men. HÅKAN, dte var helt underbart, folket vi pratade med, var ju härliga :D min blomma som är plockad vid en magisk sjö. Och när Håkan drar igång, alla hoppar, sjunger, skriker, det var underbart. Gårdakvarnar och skit, jag trillar, johanna räddar mig, och jag håller fast i dem. Gungar. Jessica och de kom inte, de kunde inte komma över staketet. Så det var vi 3, bland alla 18 000. Hos Håkan Hellström.


Livet förändras, var jag än går
och det kommer kanske, inte alltid va vi två
bara så länge det finns stjärnor över oss
och bara så länge våra hjärtan klarar av att slå

Den här pojken har aldrig riktigt sett nån i ögonen
och jag förstår om du skulle träffa nån bättre sen
men månen är död när jag tänker på det
och himlen är gjord av sten

Så många broar jag bränt
Ingen tog mig riktigt över, nej
men jag går inte isär
när jag går med dig

Jag vet ett berg dit jag brukade gå
det är så vackert där
Nästan som en tavla
nästan som en tavla över rätt och fel
för man ser gårdakvarnar
men man ser skiten med...

Jag har inga starka armar att bära dig på
Jag är inte mycket, inte mycket att titta på
Men du kommer aldrig behöva ljuga igen
och du kommer aldrig behöva se mig, ligga död på vägen...

Så många broar jag bränt,
ingen tog mig riktigt över, nej
men jag går inte isär
när jag går med dig

Så många vänner jag känt
Ingen som jag riktigt behövde, nej
Jag har aldrig varit normal
bara när jag går med dig

Så många broar jag bränt,
men jag går inte isär
när jag går med dig



/ Hopplösa paulina

tisdag, september 19, 2006

det är så tragiskt

Okej, skolan är uppe i varv, eller så är det vi?!
Iaf är det mycket. Men idag är det 3 månader. Jag och Fredric har varit tillsammans i 3 månader, det betyder att vi var på bio den 19 juni, och det var då allt blev sant.

Orkestern idag, jag tänker aldrig sitta bredvid honom igen, fel och fult, OCH USCH! inte konstigt att det låter förjävligt ibland..

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Men, faktiskt, det är Håkan Hellström på fredag :D:D <33 wie! men, imorgon är det nog döden.. :/ FRIIDROTT!


Freeedric, du är min <3


Det är tragiskt, så jag springer tillbaks till dig :)

söndag, september 17, 2006

I'm back

Rörö försvann igen. Eller, jag försvann från Rörö, med min borttappade släkting. Det konstiga är att han är borttappad på andra sidan gatan. Allt verkar vara upp&ned, och han som betyder, bryr sig inte. Liksom "jaha, mm" Hemma är allt som vanligt, Johanna ligger i krigs zonen, pappa tycker jag ska sova, och mamma tycker inte att jag ska sitta framför datorn hela tiden. Mamma är inte hemma nu. Men det var Fredric, ja, han som betyder. Det spelar väl ingen roll, men han ska få veta, han ska få veta allt om mig, vare sig han vill eller inte. Men det hade ju varit roligare med ett "varför?" än "mhm"

onsdag, september 13, 2006

:-

Ah! God kväll gott folk! Jag, Hm. jag mår bra, vill ha min F, har pratat politik, snart är det ju val. Tror inte det blir någon större skillnad om det är en högerregering i makten, men kanske blir skillnaden att det blir ännu bättre för de som redan har de bra?! Jag vet inte.
Vill se bilar :) Jag och F ska göra det (Y) TJOHO! frågan är när.. åååhh, saknar honom <3 Jag har inet sett någon bubbla idag :'(


Puss hej!