onsdag, januari 17, 2007

okej då

Jaha, första nationella provet är över, liksom håkans fysik prov. Herregud, livet är rörigt, kan inte säga mycket annat. Jonna och jag bråkade, eller hon blev sur på mig, såklart gör jag fel, jag vill vara i centrum när det gilalr killar. För JAG VILL JU HA FEM STYCKEN runt mig, så jag kan välja. NEJ JAG VILL BARA HA MAGNUS, men jag kan förstå det, jag förstår vad hon menar och kanske tar de det så. Känner de mig borde de förstå, men jag vet att hon inet gilalr det, och jag tycker om henne så jag tänker inet låta något sånt förtöra det igen. För, vi var ju inte nära alls förut, inte alls. Magnus har ju inte hört av sig på länge och nu fick jag anledningen, han har varit sjuk, feber och förskyld. Stackarn. Men, kan han inte ringa? inte ens smsa? Han skrev iofs att han längtade efter mig "varför säger du ' aa, eller hur'?" Jag är sådan, bara är det. När jag ser honom förstår jag inte ens hur jag kan se andra, den killen är WOW. Men, det är mycket, hela tiden. Och kvällarna är hans, i skolan är det fullt upp. Ska välja gymnasium. Schillerska första val och andra. Musik tredje, men VART? Vill vara med alla nu, vill vara med Jorunn, med Hanna Magnus Jessica Sofia. Jonna jag vill krama dig, vill säga att jag är dum i huvudet, att vi är det tillsammans. Har även mailat Steve Jobs, - Green my apple.

lördag, januari 06, 2007

absolut,


Delar av släkten har varit här. Magnus ringde och jag väntar bara på att han ska föreslå att vi ska ses. Imorgon är det släkt igen, fast mammas. Simons Lucille kommer nog vara där, oj oj. :)
Funderade mycket igår, men jag vet inte om jag orkar skriva ner något, det är skumt och jag tror jag börjar gilla att fundera.


fredag, januari 05, 2007

Ja,

- Vad är det i den här? Är det pussar?
- HAHA, vad gulligt.
- Näe, det skulle ju bara vara kladdigt.
/ Adam & Paulina spelar Bilbo och funderar över puffar

Pratade med magnus, tjoho. Han kommer hem IMORGON. saknar honom*

måndag, januari 01, 2007

Gott Nytt År, älsk <3

Var på någon slags fest. Ca 1 timme hemifrån hos Olle & Kirsten. Det var flest "gamlingar", de flesta av dem verkade vara ganska konservativa, vilket gjorde mamma lite smått upprörd. Lagom tråkigt att vara där, massa mat iaf. Mellandagarna tillbringade jag mycket i mitt rum med Johanna, haha nej, men flera nätter. Har bla sett Walk the line, något att rekomendera och Så som i Himelen. Har hört lite av Magnus, inte så mycket snö några minusgrader och han kommer hem den 4:e. Jag vill vara med honom, men det är bra att längta säger de.
Pappa har ÄNTLIGEN fixat min telefon. Ringde Johanna, stackaren hade svimmat i natt.

Såg fyverkerierna med Daniela, åkte ner med spårvagnen, träffade hennes familj. Smsade Rikard, han skulle vara där. Vi gick innan alla skulle knö sig. Åkte i en timme. Nu har jag alla kent skivor och jag saknar folk. Men, snart är det Rörö.