tisdag, juni 29, 2010

23.29

Vadstena dag 3
Jag vaknade och gick upp ur sängen med Marcus i telefonen.
Jag lyssnade på Kents nya skiva.
Jag gick och handlade. Det blev räkpasta med paprika och chilli.


Jag fotade lite för Svenska spetsar, där mamma jobbar.


Jag gick till biblioteket, hittade boken jag ville läsa, blev inlagd i bibliotekssystemet, pratade glatt med bibliotekarien och gick ut i solen. Bättre än såhär blir det nästan inte.
Utsikt från min filt.
Mamma kom med jordgubbar.


Vi köpte kebab.

280610

Vadstena dag 2
Jag åkte till Motala för att shoppa och kom tillbaka till Vadstena med flera påsar. En tröja, två klänningar, ett par trosor och ett par skor är mina nya tillskott i garderoben.




Kvällen kom och vi gick ner till vattnet och grillade.

lördag, juni 26, 2010

15.15

Nu åker jag med mamma upp till Vadstena!

250610

I stan var det tomt när jag skulle ta mig hem ifrån Marcus. Kvällen innan bakade vi muffins, tittade på film och drack coca cola med hans trevliga vän Milad. Det var i vilket fall midsommar och Marcus och hans bröder skulle åka till Falkenberg. För min del skulle dagen firas tillsammans med familjen Neikter.
Pappa och Lars-Erik bar bord och vi dukade fram lunch ute i solen. Jag som inte äter sill fick istället köttbullar och det fungerade alldeles utmärkt. Efter maten spelade vi brännboll, barnen mot de vuxna, och vi vann överlägset. Efter en stunds vila blev det dags för jordgubbstårta. Daniel konstaterade att både jag och Johanna är jordgubbstjuvar, men så är livet, jordgubbarna är ju det godaste som finns.
Dagen fortsatte ute i solen, men vid sex bar det av mot Daniel och Johannas vän Amanda. Där grillade vi jättegott, åt tårta och jag fick trots min bojkott titta lite på fotboll. Vi tog bussen hem till Daniel och tittade på film, sjöng konstiga låtar och åt jordgubbar och choklad tillsammans med hans bror. Dock såg jag inte mycket av filmen, jag somnade mot Johannas axel. Men det gjorde absolut ingenting, midsommarafton med er var hur mysigt som helst.









tisdag, juni 22, 2010

17.20

Det var ett tag sen jag skrev och jag har hunnit med en del sen sist. Jag har haft kaos hemma när jag skulle städa och rensa i mina bokhyllor. Jag har varit hemma hos bästa Johanna och dagen efter följt med henne på en Lisebergsfest på Trägår'n. Vi fick gå hem och mina fötter höll allvarligt talat på att dö. Dagen efter gick vi upp alldeles för tidigt enligt mig, men jag skulle iväg på Laserdome med ljusavdelningen på Operan. Det var sjukt kul, jag blev genomsvettig, jag gapskrattade, lekte James Bond och mitt lag vann! Jag har förstått grejen med Laserdome. Dagen fortsatte och jag hann vara lite duktig och läsa körkortsteori innan jag åkte iväg till stan för att shoppa med Marcus. Det slutade med att han köpte två jättefina t-shirtar och en superfin fluga. Vi åkte hem åt var sitt håll för att äta och sen bar det av mot Delsjön för att grilla marshmallows.

Grillning



Marcus badade och fick för sig att han såg en hummer.


Det blev den 22:e och det var min namnsdag. Jag firade med att äta den sommrigaste frukosten jag vet. Jordgubbar med socker och mjölk.

Till lunch åt vi en supergod baugette.

fredag, juni 18, 2010

22.53

Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig. Jag kan inte släppa hur vackra de här två är tillsammans. Under konserten, för ni som inte tittade, kom massor med barn in på scenen och sjöng. En liten pojke gick fram till Victoria och en flicka till Daniel och det var så sött att en tår rann över min kind.

21.43

Idag har jag avklarat halkan. Jag som hade tänkt att jag skulle vara så nervös att jag skulle darra som ett asplöv hann aldrig börja oroa mig. Med 3 stycken elever och en körskolelärare i bilen åkte vi tillsammans ner till Halmstad. Jag tvingades köra först vilket troligen var tur eftersom jag inte ens hann börja tänka. Till er som har fått för sig, liksom jag fick för mig, är halkan inte läskig eller obehaglig på något sätt. Det var riktigt roligt, jag sladdade och jag gapskrattade.
När jag kom hem stod mamma i köket med ett paket jordgubbar och vi satte oss ute i solen och mumsade. Nu sitter vi framför festföreställningen för Victoria och Daniel och jag kan inte hjälpa att jag tycker att det här stohejet är helt underbart gulligt. Jag funderar på om jag borde dra med mig Johanna upp till Stockholm imorgon.

Stockholm förra året.