söndag, maj 29, 2011

22.12

Äntligen, äntligen hittade jag mitt rapsfält. Så fort jag låst cykeln gick jag rätt ut i ett traktorspår och fotade det vackraste jag sett på länge. Åh, vad glad jag var.







gatan upp och gatan ner

Sista dagen jag var i Vadstena vaknade jag av solljuset som letade sig in i rummet och så fort jag satt mig upp bestämde jag mig för att ägna dagen åt en cykeltur. I Vadstena är det så himla fint att jag blir alldeles varm i hjärtat när jag tänker på det. Tänk att det finns så gulliga städer i Sverige.



















Det är något stort på gång, det ekar över hela staden


Fredag den 27 maj tog min bästa kusin Rikard studenten. Vi firade hela dagen, precis så som man ska. Det var utspring, fotografering, stor buffé, presentöppning och massor av fina släktingar.



vita tröjor, en beatelströja och en långkjol

Äntligen har jag fått tag på lite saker jag faktiskt behövde. Eller en Beatels-tröja kanske man inte behöver, men jag har minsann alltid velat ha en och hittar en på H&M då behöver man köpa den. Så det så.






onsdag, maj 25, 2011

13.34

Helgen fortsatte med ett operabesök tillsammans med Frida och den här gången som besökare. Vi såg Metamorfos och jag måste säga att den var riktigt snygg och rolig, men som vanligt förstår jag ju inte mycket av dans, men det kanske man inte heller borde. När jag senare kom hem till Marcus var vardagsrummet endast upplyst av levande ljus och jag fick order om att inte titta i kylen. Han skulle nämligen bjuda på middag och efterrätten skulle naturligtvis vara en hemlighet, så länge som möjligt.
Efter en söndag bestående av shopping på Frölunda Torg och en helt galet rolig förfest med Johanna och hennes jobbarkompisar, sitter jag nu i mammas färgglada lägenhet i Vadstena, med ett otroligt långsamt internet från telefonen, och inser att jag borde göra något åt min kurs, när jag har så mycket tid över. Fast tiden lyckas jag fylla med helt andra saker, så som att åka till Motala och shoppa, titta på film och fotografera.









Min nya blus.






Satan i gatan & Noblesse

I fredags var jag och Andreas, som alla andra, på Liseberg och tittade på Veronica Maggio. Fast egentligen såg vi inte så mycket, eftersom det var helt kaosartat runt omkring oss, men i alla fall var vi där och det var fint att höra hur förvånad hon blev över sin stora publik och framför allt var det fint att höra låtarna från den nya skivan. Efter ett antal timmar i parken ,då vi spelade 3D-spel, vann Noblesse, åt mat på Äteriet och hälsade på Johanna och hennes arbetskompisar gick jag, Andreas och Camilla, som då anslutit sig, till Vino pasta. Efter ett tag dök även Johanna, Maria och Niklas upp och vi åt godis, trots att man inte fick. När klockan började närma sig ett, tyckte jag att det blev dags att åka hem med Marcus som också var i stan.




torsdag, maj 19, 2011

Paris


Snart, snart, snart åker vi. Eller okej, det är ett tag kvar, men ändå. Jag tänker minsann på vår resa hela tiden.

franska bulldoggar, kalas & fina vänner

I helgen gjorde jag en himlans massa saker och jag ville inte riktigt att den skulle ta slut. Vi var på Rörö, där vi åt ceasarsallad, tittade på Lady Gaga, lämnade mina foton som ska vara till försäljning och klappade franska bulldoggar. När jag åkt hem, tillsammans med pappas kompis som berättade flera långa historier om en av Frankrikes rikaste män, begav jag och Marcus oss till en hemskt trevlig inflyttningsfest hos Caroline och Andreas, där vi åt massor med riesen och spelade ett tärningsspel jag inte förstod och där ingen fastnade på bild. När vi ramlat hem och Marcus somnat på 2 sekunder och lördagen blev söndag, lagade vi amerikanska pannkakor till frukost och jag tog på mig min röda klänning. Därefter fick jag springa ner till Lisebergstationen med ett paraply i handen, där jag tog pendeln till Kungsbacka. Där skulle det nämligen vara kalas för världens bästa kusin Sofia.





















onsdag, maj 11, 2011

0.23

Idag informerade Marcus mig om att det är 78 dagar kvar till min födelsedag.







20110508

Så dök han upp igen, min pojkvän. Helt plötsligt hade vi en söndag tillsammans och vi bestämde oss för att promenera in till stan och äta frukost, men vi kom inte längre än till Chalmers, vilket faktiskt inte är långt borta alls. När vi ätit vår pizzafrukost vid 12.30 gick vi vidare mot stan, såg hemskt vackra träd och 3 Aston Martin. När vi köpt ett par shorts åt Marcus och en Fantalypsyl till mig fick vi nog av stan och bestämde oss för att grilla istället.