torsdag, juni 30, 2011

Falkenbergsmidsommar

Midsommar firades för min del i Falkenberg med golf, Harrysbuss, midsommarlunch med snaps, brännboll, poängpromenad, tacos till middag och frusna ben. Jag som aldrig har gått på en golfbana var oerhört förvånad över hur roligt det verkar vara att spela, så tänk, det kanske ska bli min nya grej.


Till höger här står Ina, det är min nya fina vän.












onsdag, juni 22, 2011

110622




Finaste necessären från Lisbeth Dahl.


Blus från Paris, med kaniner på, knytrosett, puffärmar och blommiga knappar.


Blus från Paris, med ballerinor på, rosetter fram & knappar bak.


Bolero med massa hjärtan på.

Mascara från Sephora i Paris & Body Butter i bästa doften som present från bästa Marcus.

På sistone har det dykt upp en del nya saker hemma i min garderob & det här är några smakprover på det.

20.50



Efter en vecka av konstant målande, städande och väntande har jag och Marcus ordnat att sovrummet hemma hos honom/oss äntligen är vitt, har vimplar hängandes från hyllorna och den finaste jordgloben vid fönstret. I slutet av veckan lyckades vi dock, på tre dagar, hunnit ha två parmiddagar. Första med Johanna & Andreas, där även Jonna kikade förbi, och andra med Jonna & Hampus. Båda två var mycket trevliga och enligt mig borde det helt enkelt bli en rutin att ha sådär tjusiga middagar ihop. Det finns ju liksom inget bättre än att umgås med de bästa vännerna som finns.

Vi kommer alltid ha Paris

När vi åkt en sväng till Landvetter, hur-i-hela-friden-fick-vi-för-oss-att-vi-skulle-flyga-därifrån, kommit på att vi borde vara på Säve inom ca 30 min och mamma ställt sig på gaspedalen, var vi något närmre staden med Eiffeltornet, vackra trädgårdar och mysiga frukostar. Några timmar senare var vi i Paris.
Efter att ha gått från Porte Maillot, dit vi kom med flygbussen, ätit supergod italiensk lunch och vilat på hotellet, fick jag äntligen se mitt Eiffeltorn.
Vi hyrde cyklar, gav oss ut i den galna trafiken och cyklade mot Champs elysée. Jag måste erkänna att jag var mer rädd, än att jag tyckte det var roligt att cykla, så det blev vår första och sista dag på cykel.
När vi stannat på Place de la Concorde vilade vi lite i parken framför Louvren, Jardin des Tuileries, jag fick fotografera och det kändes som att nu är vi här, på riktigt. När vi gått ner i Louvren, letat upp stället där trianglarna möts, såg vi flera stycken sittandes på golvet med varsin laptop i knät med ryggarna lutandes mot väggarna till Apple Store. Det blev den första av de 3 gånger Marcus var där.
Efter varsin pizza med ägg på(!) cyklade vi hemåt, kröp ner under täcket och så var vår första dag i världens mest romantiska stad slut.













söndag, juni 12, 2011

kalaskläder, morris & en jordglob

Nu har jag alltså varit i Paris, den här gången med min favoritperson i hela världen. Fast innan jag berättar om det, kära dagbok, tänkte jag berätta om min förtjusande dag igår, för igår var nämligen en väldans bra dag. Den började i Borås där jag och Marcus var på Morrisutförsäljning och träffade Andreas och hans föräldrar. När Marcus köpt i princip allt fint vi hittade, och det var inte så lite, gick vi till Café Viskan. När vi sagt hejdå till Andreas och tagit bussen hem, hoppade vi i kalaskläder och in i bilen, som vi tog ner till Falkenberg. I Falkenberg skulle nämligen Marcus farmor Marianne firas. Ungefär såhär såg det alltså ut.














När vi åkte hem fick vi med oss en jordglob, kan det bli bättre?