tisdag, mars 27, 2012

Blommiga, vita & pastelliga Dr Martens


När jag inte drömmer om att jag och Jonna snart, snart, snart sitter på ett flygplan till Amsterdam, drömmer jag om fina Dr Martens i pastell, i vitt eller med blommor på. Helst skulle jag vilja ha ett par i pastell, helst mintgröna. Problemet är att dessa inte finns någonstans, inte ens på Dr Martens hemsida, men jag håller minsann tummarna för att de ska finnas i Amsterdam, uti fall att.

måndag, mars 26, 2012

Vår inomhus

Idag tror jag att min kropp bestämde sig för att protestera mot all stress, så nu sitter jag hemma och vilar. The O.C är på tv:n och bredvid mig står orkidéerna och blommar. Det känns faktiskt som att det är vår här inne också.

onsdag, mars 21, 2012

Ett litet, litet paket från Kina

Som jag har letat. Till slut hittade jag vad jag sökte och nu har jag väntat i mer än en månad och nu, idag, äntligen, fick jag ett litet, litet paket som flugit enda från Kina.

En halsband med en pastell-randig luftballong.




söndag, mars 18, 2012

Ge mig nåt som tar mig någonstans

Just nu vill jag helst av allt byta ut vinterkapporna mot korta vårjackor, sätta sidenband i mina nya converse och hoppa i den fantastiska klänningen jag fick av Marcus. Jag vill strunta i alla måsten.

I skolan är det nu fullt med arbeten och bilderna kommer från vår senaste uppgift.






lördag, mars 10, 2012

Grattis min älskade vän!



Tillsammans har vi ritat hjärtan i ett badkar med hjälp av shampoo, åkt till Stockholm och bott i världens minsta hytt, vi har skrattat så vi gråtit minst 100 gånger och vi har åkt runt hela staden och tittat i second hand butiker. Vi har hittat på så många äventyr ihop att det är svårt att hålla alla i huvudet, så ibland måste jag gå tillbaka i min bildsamling för att titta och minnas.

Idag fyller min bästa vän år, grattis älskade vän!

fredag, mars 09, 2012

Instagramberoende


Jag har blivit beroende av Instagram. Så himla bra app där man kan titta på söta djur, pastelliga frukostbilder och lägga upp bilder på det man ser runt omkring sig. 
Bild 1: Jag & Anna-Karin åt en andra fruost på Espresso House när vi tröttnade på att gå runt Centralposthuset och fundera över den nya tillbyggnaden.
Bild 2. Mitt fantastiska krag-halsband som består massor med pärlor och som jag har fått av mamma av mamma. 
Bild 3. Sötaste & roligaste katten jag har sett. Mamma är helt övertygad om att den är en leksakskatt.
Bild 4. Pizzafrukost. Min fil var slut och allt pålägg var tråkigt, så jag åt upp resterna från min "Haga-indianen pizza"från dagen innan.
Bild 5. Marcus & jag åt snabb middagssushi innan jobbet en dag
Bild 6. Mitt finaste blomhalsband
Bild 7. Åt frukost i Haga med bästa Johanna & Andreas. 
Bild 8. Den sötaste hunden i hela världen, typ. 


torsdag, mars 08, 2012

Bästisshopping & Tom Joule-kjol


Under min & Johannas shoppingrunda i lördags (som resulterade i en Linnéstadenrundvandring) hittade jag denna höstmönstrade kjol från Tom Joule. Den fick följa med mig hem, då jag bestämde mig för att börja fylla på vårgarderoben en annan dag. Jag menar en till höstkjol kan väl vara bra att ha, man vet ju aldrig riktigt när våren kommer. Det ligger ju trots allt snö på marken utanför mitt fönster idag.