torsdag, juni 21, 2012

Midsommarflykt

Idag tar jag Johannas hand och flyr till Borås.
Jag tänker att vi hörs när livet känns lite lättare igen.

onsdag, juni 20, 2012

Månadens bildström

Sedan jag fick sommarlov har jag försökt sova så länge som möjligt på morgnarna, ätit så mycket jordgubbar jag har kunnat och varit ledsen för att jag inte kunnat vara barbent varje dag. Den stora kameran har inte fått följa med på så mycket än, men i telefonen har det hänt desto mer.

Egentligen togs dessa bilder innan jag ens fått sommarlov, men de får vara med i alla fall. De består av en slags åka-till-Rörö-mix.


1. Bästa på Rörö
2. Utsikten från vardagsrummet. Det kan ju faktiskt inte bli mycket bättre än så.


1. Jag och Sofia bakade macarons en dag. Efter några försök fick de tillslut en krage. Hennes mamma hoppade upp och ner av förtjusning.
2. Pappa bjöd Niklas på födelsedagsmiddag och jag hängde med på ett hörn. Jag åt godaste pastan.


En dag firade vi student Fredrik och jag hade med mig roligaste blomman.


Mitt paket från Asos, lastat med en jordgubbströja och en "senilkedja" med hjärtan, dök upp. Jag inhandlade finaste kragen och hängde på Hagabion.


söndag, juni 10, 2012

Äntligen, äntligen, äntligen

Finaste idag


"Efter 115 år tillsammans finns ingen kärlek kvar. Nu har världens längsta djuräktenskap, mellan jättesköldpaddorna Bibo och Poldi, tagit slut. Djurparken i Österrike där de har bott tillsammans har med alla medel försökt fått paret att hitta tillbaka till varandra - men varken äktenskapsrådgivning eller romantiska middagar har fungerat.
-De står bara inte ut med varandra längre, säger djurparkschefen Helga Happ till Austrian Times."


Artikeln finns här.

onsdag, juni 06, 2012

En gård, en fägata & en mosse

Nu är vi äntligen klara med vår gård- och landskapsstudie. Det har varit ganska rörigt, lite jobbigt, men framförallt väldigt trevligt. Jag menar att vara utomhus hela dagarna, fotografera och äta lunch sittandes på gräset kan ju inte bli mycket annat än bra.






tisdag, juni 05, 2012

Ensam i ett stort hus

Just nu sitter jag på bussen hem från Rörö. För första gången har jag varit där alldeles själv. När ovanan av att vara själv i ett så stort hus hade lagt sig, kändes det väldigt mysigt. Jag har ätit frukost alldeles för länge, suttit ute på altanen i solen och försökt plugga så mycket jag bara har orkat.





måndag, juni 04, 2012

lördag, juni 02, 2012

Jorgubbspepp

En vecka kvar och sen är jag klar med skolan. Tills dess peppar jag med jordgubbar.