fredag, juni 21, 2013

Glad midsommar!

Midsommar 2010: Lunch med familjen Neikter, middag och fest i Mölndal




Midsommar 2011: Golftävling, brännboll och fest i Falkenberg



Midsommar 2012: Lekar, middag, jordgubbar och sång i Borås.

onsdag, juni 19, 2013

En blå stol


Mina pinnstolar genomgår nu en liten förvandling, de ska nämligen bli målade i olika pastellfärger! 

tisdag, juni 18, 2013

The Great Gatsby






The Great Gatsby var otroligt vacker, så vacker att jag vid flera tillfällen var tvungen att nypa min bioföljeslagare i armen. Scenerna är storslagna, kostymerna fantastiska och kameraåkningarna kittlande.   Flera jag har pratat med om filmen tycker att historien är platt och ganska enfaldig. Till skillnad från de jag pratat med, fick jag en känsla av att det fanns mycket mer i historien. Delar som inte kom fram, som  inte fick plats, men som syntes i skådespelarnas ögon. Se filmen, om inte annat för de vackra kläderna, frisyrerna och de fantastiska miljöerna. 

torsdag, juni 13, 2013

Eat drink chic







Eat drink chic som drivs av grafiska designern Amy Moss är helt fantastisk. Amy Moss gör en väldig massa vackra etiketter, kort och mönster. Flera av dem kan man till och med ladda ner gratis! Hur bra är inte det?


Regn, blommor & en ny regnkappa


Det ösregnar i Göteborg, det har smattrat mot rutan hela natten. Jag kunde inte sova eftersom jag tänkte på min stackars balkonglåda, på mina växter som skulle dö av de hårda regndropparna. Somna kunde jag först göra när jag flyttat in dem, ställt dem på golvet vid den-franska-balkongdörren. Det enda som är fint med att det regnar är att jag idag får ta på mig min nya regnkappa som jag köpte på loppisen för 50 riksdaler här i Högsbo!

torsdag, juni 06, 2013

Picknickfestivalen!

Picknickfestivalen, 2009

Idag är det Sveriges nationaldag! Det ska minsann firas från en picknickfilt på Apslätten! 

måndag, juni 03, 2013

Snart, snart, snart


Den här bilden tog jag 2 juni för nästan exakt ett år sedan. Då var jag på Rörö och skulle skriva på en tenta. Nu är jag hemma i Högsbo och har en dag av skolan kvar. Jag ska rätta till det sista i min uppsats. Sen har jag minsann sommarlov! Då har jag tänkt att sitta på en picknickfilt mest hela tiden, åka till Skåne, till London och kanske till Köpenhamn, gå på konserter och cykla till havet. Jag har den mest oplanerade sommaren på länge och det känns bra, fast en aning nervöst. Men jag tänker att det löser sig, sommaren är ju trots allt världens bästa tid.