fredag, februari 26, 2016

En gemensam adress



Nu är det på riktigt, officiellt och alldeles alldeles sant! Vi ska flytta ihop jag och Erik, i en lägenhet i Östersund. Vi har fått en adress och ett kontrakt och i slutet på mars flyttar vi in. Det är nämligen så att jag ska lämna Malmö för ett jobb på länsstyrelsen i Jämtlands län.

Just nu snurrar tankarna och planeringshjärnan på för fullt och det känns läskigt, spännande och nervöst på en gång. Tänk att nu ska jag flytta 120 mil norrut.

tisdag, februari 23, 2016

Tummen upp

Untitled





































Dagens roligaste nyhet! Nu håller vi alla tummar vi har för att fortsättningen också går i vår väg.

torsdag, februari 18, 2016

Fem glasunderlägg

_DSC0206

_DSC0202

_DSC0200


Titta vilka fina glasunderlägg jag har! De är egentligen till för att ställa små flaskor i, men jag tycker att de passar minst lika bra för att ställa glas i. Dessutom är de i så fina färger att man blir glad varje gång man ser dem.

Dessa fem har jag fått av Erik som köpt dem av Sanna, som tillsammans med Birgitta är mina största loppis-idoler.

fredag, februari 05, 2016

En liten liten tax


    


Project 365-123.jpg
Källa
Åh, tänk om jag hade en liten tax. Den hade kunnat följa med mig på äventyr och gjort varje dag lite gulligare och mysigare. 

torsdag, februari 04, 2016

Ägg Benedict, baked oat och kära familjen B

I helgen var Erik här och det var så så fint. På fredagen åt vi middag tillsammans med Jonna på en syrisk restaurang, på lördagen bakade vi semlor med Sanna, Peter och Iris och på söndagen ställde vi till med brunch för familjen Blomqvist!
_DSC0166
Jag dukade med vårfärger.
_DSC0171
Frans och Sanna fotograferar bordet :)   


_DSC0165
Jag och Erik bjöd bland annat på Ägg Benedict med kallrökt lax på hembakat surdegsbröd! 
_DSC0160
I kakformen som skymtas till höger ryms en Baked oat, dvs. en bakad müslikaka. Den visade sig vara en succé och ska helt klart göras om vid tillfälle. Vi utgick förresten från detta recept: Müslikaka med honungscrunch 


_DSC0173
Nora, Anton och Birgitta.
_DSC0175
I förgrunden skymtas Erik och Iris i klänningen hon fått av mig (L) 





onsdag, februari 03, 2016

Onsdag kväll.

_DSC0196
_DSC0215_DSC0194
Både idag och igår har jag hasat omkring hemma i mina fårskinnstofflor. Jag har ont i huvudet och i halsen och känner mig tung i kroppen. Det här med stora omställningar verkar inte vara något min kropp kan hantera särskilt bra. Jag skriver listor och öppnar alla skåp för att se vad jag egentligen har här. Snart ska jag berätta vad som ska hända.