torsdag, oktober 29, 2015

Borås snyggaste hus, no limit & inför-teater-häng

I lördags åkte jag och Jonna till Borås! Vi skulle nämligen titta på föreställningen Kunskapens frukt som är skriven av Liv Strömquist. Eftersom vi ändå skulle dit, varför inte passa på att hänga runt lite i stan?
_DSC9640
Vi hittade det här utomordentligt snygga huset.

_DSC9643

_DSC9638
Mycket, mycket stiligt! Det roliga är också att  någon som bor i detta hus har ställt ut flamingos på balkongen.
_DSC9644
I september i Borås var det No Limit - street art festival. Under några dagar fick inbjudna konstnärer måla på ett antal väggar upplåtna av staden i detta syfte. Resultatet av festivalen ser man då på rätt många väggar i staden och vi försökte se så många som möjligt när vi gick omkring. Eller mest av allt ville jag se den här ovanför. Den är SÅ fin. Älskar hur konstnären INTI har använt sig av husets (och omgivningens) färger.

_DSC9647
Klockan 15.00 letade vi oss hem till Johanna och Sofia som har flyttat till Borås! Vi gick husesyn, drack kaffe och fikade på bulle och kakor. Utanför deras hus hittade vi den här lilla gubben på en vägg.

_DSC9653
Innan teatern började gick vi till Teaterbron 1. När klockan närmade sig 19.00 gick vi till Borås Stadsteater och såg Kunskapens frukt som var mycket bra! Därefter åt vi middag på ett nytt litet ställe som jag glömt var det hette, drack varsin drink på Grand hotell och sen fick det bli bussen hem till Göteborg. Toppenbra dag, helt klart!

Inga kommentarer: