tisdag, maj 04, 2010

22.13

Idag invigdes Schillerskas kulturdagar.
Innan själva invigningen sprang jag och Johanna runt och letade efter en dator. När vi väl fått ner den hittade datorn till rätt våning blev nästa problem internet. Ingen av lärarna vi pratade med verkade ha någon koll på detta så det blev att vi fick ta tag i det själva. Och vet ni, vi lyckades alldeles utmärkt efter ett tag.
Det blev dags för invigning och alla trycktes in i gymnastiksalen. Som alla andra år tittar jag och Johanna på varandra varannan minut och undrar vad i hela friden det är som händer. Men vissa framträdanden var faktiskt superbra.

Vi gick vidare till nästa happening och hamnade i aulan. Där spelades massa trevlig musik, bäst var absolut tolkningen av Backstreet boys I want it that way.
Vi begav oss mot Frölunda torg för att leta efter skor till Johanna på Åhléns. Skorna fanns inte och expediten berättade att Åhléns hemsida är lite lurig. Så nu vet ni det, lita inte på när det står om varorna finns eller inte på den. I vilket fall konstaterade vi att man borde hänga på Frölunda torg lite oftare. Fast senare idag konstaterade jag att jag nog måste sluta shoppa. Det börjar kanske gå till överdrift.




Inga kommentarer: