måndag, juli 05, 2010

010710

Jag bakade kladdkaka mitt i natten vilket resulterade i att jag och Marcus var uppe jättelänge. Efter bakandet hann vi vara både allvarliga och oseriösa innan vi väl somnade. Vi gick upp alldeles för sent så jag fick stressa mig igenom timmen jag fick innan jag skulle åka till Käringön. Det var pappas födelsedag och han och hans vän Niklas hade seglat till denna bedårande lilla ö där jag skulle träffa dem. Jag åkte massor med bussar och tåg och hann bli väldigt trött i axlarna innan jag kom fram, men åh vilken härlig dag det blev.

Pappa och Niklas mötte mig vid färjan och på vägen upp mot huset stannade jag och fotograferade den klassiska Kärringön-bilden, vilket Niklas roat talade om för mig.


Till lunch åt jag krabbklor och räkor. Tanken var att vi skulle ha ätit kräftor, men detta var verkligen inte fel det heller. Mums!


Med ljusblå klänning och med ett par små skor i händerna vandrade jag barfota på klipporna. Niklas sa att jag såg ut som en riktig sommarflicka.
En mås som kändes obehagligt tam övervakade ständigt vår mat, med efter att den blev lite fotograferad flög den iväg upp på taket. Den var nog ingen linslus.





Jag tog en liten promenad.







Vi gick förbi kulturministern när vi skulle gå till Myra och grilla. Tydligen kallas det så för att marken sviktar, ni skulle ha sett hur det såg ut när pappa hoppade på den. Maten var i vilket fall supergod återigen.


Solnedgången var helt fantastisk och vi beundrade den från Ökrogen.

Inga kommentarer: